Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете - колата гасне и придърпва!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги проблема е фикснат!
    Оказа се че проблема е в бензинов маркуч този които влиза от лявата част на двигателя ... от вибрациите гайката на скобата която го държи е паднала и болта постепенно се е развил от там бликаше бензин но не постоянно защото съм кинал с часове под капака но само един единствен път го видях да го прави ... (явно при шофиране на скорост налягането се увеличава и за това напразен ход не го е правило пред мен до сега) та след смяна на скобата колата си пали без проблем няма проблеми - да чукам на дърво, но ще сменя всички бензинови маркучи, защото са мн напукани ... така че това е
    П.С. благодаря на тези които ме посъветваха да НЕ ходя на Диагностика защото сигурно заради тази скоба щях да съм сменил свещи и кабели които си работят без проблем
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:56.
    155 rlz

Comment

На правилното място щяха отдавна да са намерили проблема. Диагностиката не включва само зяпане на данните от датчиците на колата, а и физически досег с возилото.
      Браво, че е решен проблема и винаги имай едно наум за бенз. маркучи, защото не една 155-ца се е запалвала, заради бенз. маркуч!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
      X